Despre prosti si cei ce ii urmeaza…

Incep acest post prin a spune ca NU ma intereseaza comenturile celor care se simt ofuscati de cele de urmeaza! AM ZIS!

Iata ce scrie un destept :

Ja Man: error an huge empty skull with only one neuron detected red alert 3 seconds till delete
Ja Man: somebody has to teach someone something sometime not me
Ja Man: for a good trip take a big lollypop what`s the name damn i forgot the word…a now i remember is hash but is not for you baby becouse you dont know how to use it

Acuma nah cu totii stim de ciuma neagra , maria ioana si spice. Ca li se face destul reclama .

Nenea asta de mai sus , acest “old Ja Man , rastafaray” de mai sus  consuma aceste substante ezoterice de ceva vreme .

El este mai slab de inger asa ca se crede superman, gen 😆 Si zice ca el este un adevarat Ja Man. In lumea lui malaciuca e alba si Sahul de Plastic e pe speed… Dar in fine…nu mai aprofundam acest subiect deocamdata.

Cati oameni au murit din cauza ierburilor legale ?

Doi , trei …sau cinci… indiferent, ei nu au murit din cauza ca au fumat. Au murit din cauza teribilismului si al nonsalantei asteia cu care se dau mari pieptosi cand ei nici nu au trecut de pragul casei. Cand scapa de sub patronajul parental se stie ca o vor face “lata” si sa o sa faca tot ce nu au putut pana atunci. Fie ele rele , fie bune ei o sa incerce toate posibilitatile.

Dar nu este recomandat sa iei dintr-un loc unde se presupune ca este o firma , cu acte in regula , clientela fidela si aviz de sanatate….gen … 😆

Adica cum sa va spun eu voua , mai bine te duci si dai 190 lei pe 3g de spicediamond de la spiceshop decat sa te duci sa iei 4g de la ‘baiatul de la bloc’ cu mai putini bani pe post de spicediamond.

Atunci pot si eu sa zic ca esti prost. Si cei ce te urmeaza la fel! Daca unul e tampit si se arunca in mare , cand el nu stie sa inoate , dar inainte va spune sa sariti si voi dupa el , in momentul in care nici unul din voi nu stie sa inoate. Si chiar daca ati sti , nu ati avea ce face cu aceasta calitate caci numai prabusirea pe suprafata apei de la inaltimea aia era destul cat sa va omoare.

Dar nu conteaza ca esti TRU cand esti din TURMA
Si te complaci in trendu’ de azi!

Iti place sa stai pe intuneric ,
Si sa te tai cu lama -n linii fine.

DECI de aici intelegem ca draga JA MAN , esti un fagelleour * si un mare EMOnescu. 😆

Va urez sedere placuta tie si tuturor celor care te asculta !

Play-back poate sa faca si o surdo – muta!!

* fagelleour  : fag , faggot , gay , homosexual man said by old hebrews in the movie ‘Don’t mess with the Zohan’ , thing is I’m not sure I wrote it right, but that’s how it should sound.

Advertisements

3 responses to “Despre prosti si cei ce ii urmeaza…

  1. unde naiba l-ai mai gasit si pe parameciul asta, mai?
    eu inteleg sa consumi , dar fa-o in treaba ta, fara sa instigi lumea la asa ceva. nicio iarba nu te poate face mai cool decat poti fi / esti. eventual iti lasa doar impresia.
    Si mai stii, poate vrea el sa incerce moartea cu ierburi legale,s-o fi inscris la vreun record :))
    Paote nu te omoara, dar te face cu siguranta mai prost decat deja esti draga Ja Rule, ah ja man, cinnamon, sau ma rog, pe acolo:))

  2. De 190 de lei mai bine imi iau manga. Sau ceva haine noi, ca tot mi s-au scurs ochii dupa cateva alaltaieri in mall. Sau ma duc la restaurantul chinezesc (si tot mai imi raman, ca nu mananc eu de atatia bani). Sau vad eu ce fac. Decat sa ii dau pe asa ceva. Ma enerveaza existenta acestor spice shopuri, dar cel mai tare ma enerveaza inconstienta celor care cumpara. Nu vad nimic util in asta, efectiv isi arunca timpul, banii si sanatatea pe fereastra. Prosti cei care indeamna pe altii, si mai prosti aia care ii asculta. Asta ca sa nu folosesc alte cuvinte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s