Avatar – The movieAVATAR – un film regizat de James Cameron


Avatar este mai mult decat un simplu film , este o noua viziune asupra cinematografiei de acum inainte, este plin de actiune , te tine in suspans pana in ultima secunda si recunosc ca este primul film in foarte multi ani care m-a facut pur si simplu sa dau replay cand s-a terminat !!! Imi doresc sa ajung sa il vad 3D desi cam greu mai ales acum ca cinematografele sunt pline..ca deh e Craciunul azi !!! Ce ati primit ? ;;)

Oricum sa ne intoarcem la problema noastra. Avatar este un film despre o planeta numita Pandora ,care seamana cu Pamantul doar ca acolo daca nu respiri printr-o masca cu oxigen in 20 de secunde iti pierzi cunostinta si in 4 minute mori.

Pandora este populata de un trib de indigeni humanoizi  numit NA’VI . Oamenii au conceput Avatare , trupuri humanoide , proiectate special folosind ADN uman si amestecandu-l cu ADN de la Na’vi. Arata ca Na’vi , merg ca ei , au aceleasi calitati de lupta , musculatura … Singurul lucru care ii diferentiaza este faptul ca avatarele sunt controlate de oameni. Fiecare avatar seamana cu Userul sau si este conectat la reteaua sinaptica a acestuia printr-un LINK . LINK este o tehnologie folosita de oameni care transpun mintea , gandurile oamenilor in creierul Avatarului. Practic toata reteaua sinaptica a omului este transpusa , redirectionata catre un alt creier. Un creier UMANOID. Astfel Avatarele sunt controlate de Useri ( oameni ).

Este o aventura magnifica, cu un pic de romantism presarat pe alocuri si o puternica doza de adrenalina, o fantezie si o noua viata  pentru Jake Sully a carui frate geaman a murit lasandu-i astfel lui sansa de a ajunge pe Pandora si de a studia tribul Na’vi. Jake Sully nu este ca fratele sau Tom care in timpul vietii a fost un stralucit om de stiinta. Jake este mercenar si a luptat pentru Armata.

Este un film ce merita vizionat , revizionat si cumparat ca DVD si pus la colectie. Si mai ales NU ATI TRAIT PANA NU ATI VAZUT AVATAR LA CINEMA in 3D !!!

Va las mai jos trailerul acestui magnific film si linkul catre site-ul official Avatar. Enjoy!

AVATAR – Official Website

Advertisements

3 responses to “Avatar – The movie

  1. L-am vazut.. Luat de pe net ce+i drept pentru ca deh, in orasul meu “mirific” NU am cinematograf.

    Deci filmul asta R U P E !!! E super tare. Imbina chestii la care nici nu te gandeai… Imbina fictiunea aia din basme cu stiinta din ziua de azi, deci pfoai nu am cuvinte sa descriu.

    Acest film merita vazut!!

    10 ++++++

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s