Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant

Image and video hosting by TinyPic

Un nou film cu vampiri proaspat scos din cuptor!

Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant este ecranizarea dupa primele 3 nuvele din seria The Saga of Darren Shan ale autorului Darren Shan. Este un film excelent , te tine in suspans si te amuza teribil. Acest film te introduce in lumea vampirilor, a “ciudatilor” de la circ si a creaturilor noptii exact asa cum le vede Darren.

Povestea se axeaza in jurul adolescentului in varsta de 16 ani, Darren Shan, care ducea o viata obisnuita impreuna cu familia si prietenul lui cel mai bun Steve. Dar totul se schimba pentru Darren atunci cand aude despre un spectacol cu “ciudati” ce tocmai ajunsese in orasul lor. Se duce acolo impreuna cu Steve unde acesta il recunoaste pe unul dintre circari ca fiind un vampir. Dupa ce spectacolul este intrerupt de profesorul lor si de politie , Darren si Steve sunt despartiti iar Darren ajunge in camera vampirului Larten Crepsley unde o fura pe Madam Octa , paianjenul lui Larten. Dupa ce aude o conversatie intre Steve si Crepsley, Darren fuge impreuna cu Madam Octa. Dar drumul lui nu e lung, caci a doua zi Steve il surprinde vorbind cu paianjenul si il da in vileag , astfel paianjenul scapand din cusca lui si atacandu-l pe Steve in incercarea sa de a scapa din scoala celor doi. Steve ajunge in spital, iar Darren face un pact cu Crepsley care consta in transformarea sa in vampir pentru a primi un antidot si a-l salva pe Steve.

Problemele lui Darren nu se sfarsesc aici, Mr Tiny, conducator al unei grupari de vampiri numita Vampaneze , niste vampiri insetati de sange care spre deosebire de Clanul Vampirilor din care facea parte Larten Crepsley, obisnuiau sa isi ucida prada ( si anume oamenii ), in loc sa ii lase sa traiasca asa cum faceau cei din urma.

In necunostinta de cauza , Darren reuseste sa incalce un tratat vechi de 100 de ani dintre Clanul Vampirilor si Vampanezi, iscand astfel un razboi.

Filmul este clasificat ca facand parte din mai multe genuri si anume : Horror, fantasy , actiune , aventura si thriller. A fost lansat pe marile ecrane pe data de 23 octombrie 2009 in Statele Unite, dar il puteti gasi pe trackere sub forma CAM XVID. Din pacate nu am reusit sa il vad la o calitate mai buna , dar imediat ce va aparea un DVD sau DVDrip il voi pentru a-l revedea.

Va recomand acest film tuturor celor impatimiti de povestile cu vampiri si va asigur ca veti fi amuzati , speriati si surprinsi de aceasta pelicula.

Enjoy the trailer and watch out for the bloody moon… šŸ˜†

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s