Kristen Stewart

Image and video hosting by TinyPic

Kristen Stewart impresionata de noul fizic al lui Taylor Lautner

Kristen Stewart , actrita care joaca rolul adolecentei Bella Swan in ecranizarea romanelor scrise de Stephanie Meyer, Twilight Saga, a declarat ca este impresionata de noul fizic al colegului sau Taylor Lautner ( Jacob Black ).

In ecranizarea celui de-al doilea roman New Moon , Jacob Black trece prin cateva schimbari majore de infatisare , lucru c l-a impins pe actorul Taylor Lautner sa traga serios de fiare si sa se “umple de muschi” pentru a se potrivi canonului personajului sau.

Intr-un interviu cu Total Film , actrita Kristen Stewart a declarat :

” Lucrul cel mai interesant este ca nu e numai ceva fizic. Poti citi schimbarea pe chipul lui , in atitudinea lui. Diferenta dintre pustiul care a filmat pentru Twilight si Taylor de acum este absolut uimitoare. ”

Kristen o joaca in continuare pe adolescenta timida care intra mereu in probleme , Bella Swan, in ecranizarea celui de-al doilea roman al scriitoarei Stephenie Meyer.

New Moon continua sa urmareasca romanta dintre muritoarea Bella Swan si vampirul Edward Cullen, unde Bella este lasata cu inima zdrobita cand el si familia lui pleaca din oras. Dar prietenul din copilarie , Jacob Black este acolo pentru a prelua stafeta si a o consola pe Bella lucru care ii va aduce mai aproape.

Kristen s-a saturat de zvonurile despre ea si Robert Pattinson

In alta ordine de idei ,Kristen Stewart s-a saturat de zvonurile produse de presa , cum ca intre ea si colegul ei Robert Pattinson ar fi o poveste de dragoste nu numai pe marele ecran ci si in afara lui , aceasta citind zilnic cate o noua poveste despre acest lucru .

In urma unui interviu pentru revista America’s Allure actrita refuza sa  raspunda intrebarilor despre relatia ei cu colegul ei de platou, Robert Pattinson,pentru a nu da “apa la moara” tabloidelor astfel nascand o noua poveste despre asa -zisa romanta de platou dintre cei doi.

Aceasta declara: ” Citesc aceasta poveste zilnic…este intr-o poveste zilnic, asa ca hai sa nu o mai punem in inca una. ”

Cei doi au tintit aurul anul trecut cand au fost alesi pentru rolurile indragostitilor Edward Cullen si Bella Swan in ecranizarea primului roman din seria Twilight Saga .

Informatii culese de pe femalefirst.co.uk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s