BSB – noul videoclip

Stiu ca Backstreet Boys sunt exact genul de boy band pe care eu cu siguranta nu l-as asculta, dar c’mon nu e ca si cum nimeni nu a ascultat BSB cand erau mici. Cand au inceput sa cante si erau in trend toata lumea ii asculta. Erau postere cu BSB in toate camerele fetitelor intre 10-18 ani. Mai ales in cea a verisoarei mele care era obsedata de ei. Mai ales de Nick Carter, care uimitor chiar si acum are aceasi voce ca la 16 ani. Nu stiu ce mananca /bea acest tip dar vocea lui e neschimbata.

M-a hotarat sa scriu acest articol fiindca noul lor videoclip este genial! Chiar imi place . Este nou si inovativ fata de celelalte video-uri ale lor care pastrau tenta lor de boy band din anii 90 si are ca tema vampirii ( poate ca de asta imi place asa mult. )

Printre altele se pare ca frumuselul Kevin nu mai face parte din magnificul quintet , iar acum au ramas numai Brian , AJ , Howie si Nick.

Mai multe despre BSB pe http://www.backstreetboys.com/

Well without further redo I bring to you ” Straight through my heart “

Hope you enjoy it as much as I did…


Advertisements

3 responses to “BSB – noul videoclip

  1. ….e incredibil felul in care baietii astia se tot agata de industria muzicala..respect lui kev,ca s’a dat la o parte…si mie mi`au placut…dar trebuie sa recunosc,le`a cam trecut vremea..nu cred ca o sa mai fie ca prin 2000` si`un pic…

    • Ai dreptate. Le-a cam trecut vremea..dar ce altceva sa faca si ei ? Daca la asta sunt buni ..de asta trag sa se tina la suprafata. Fani inca au , fiindca daca nu ar fi avut nu ar fi putut sa stea atata timp in randul muzicienilor de muzica pop, desi boy band-urile sunt cam old school. Acum toata lumea s-a reprofilat pe Rihanna si Lady Gaga.

  2. cata vreme exista public care sa asculte o anumita trupa sau un anumit artist, e si normal sa revina. Asa puteti spune si despre Michael Jackson, ca ce atata vroia sa tot revina in muzica? Sunt unele persoane in aceasta industrie a muzicii, carora nu le trece niciodata vremea. Iar fata de multe trupe , BSB au fost cei mai constanti. Trupe gen 5ive, Blue, au disparut usor usor, iar ei au ramas. Poate ca nu mai au farmecul de odinioara , dar fanii lor adevarati sigur sunt foarte fericiti, si asta e de fapt ceea ce conteaza pentru un cantaret,cat timp ai fani, ai si concerte, si faima, si bani.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s