Californication – serial TV

Image and video hosting by TinyPic

Californication este un serial TV , lansat in 2007 de Showtime Networks cu David Duchovny  in rolul principal. Pe acest actor sigur il cunoasteti din X-Files unde a jucat alaturi de actrita Gilian Anderson ( Dana Scully ) in rolul agentului Fox Mulder.

Niciodata nu mi l-as fi imaginat pe David in aceasta postura in care joaca in Californication. Hank Moody ( D. Duchovny ) este un scriitor de succes care s-a dat la fund dupa ce a fost lansat ” A crazy little thing called love” dupa romanul sau “God hates us all”. El este un scriitor cu un talent innascut si cu o viziune unica asupra lumii in care traim , dar care are propiile lui dileme mai mult sau mai putin normale.

Pe parcursul episoadelor el incearca sa jongleze si sa se imparta intre cariera , in relatia cu fiica sa , Becca si cu fosta lui prietena , Karen de care este inca indragostit si cu apetitul lui pentru femeile frumoase.

Este un serial plin de limbaj trivial , scene de sex sau cu natura erotica, dar este placut si amuzant. David are niste replici absolut geniale si amuzante , personajul Hank este bine construit iar sarcasmul sau te da pe spate.

Acest serial a obtinut 12 nominalizari si 3 castiguri ( un Golden Globe si doua Emmy-uri ) in perioada 2008-2009. Este un film ce merita vizionat! Puteti gasi primele doua sezoane complete pe torrente si cateva episoade din al treilea care este in ca productie.

Alti actori :

  • Natascha McElhone – Karen
  • Madeleine Martin – Becca Moody
  • Evan Handler – Charlie Runkle
  • Pamela Adlen – Marcy Runkle
  • Madeline Zima – Mia Lewis

Mai multe pe IMDB.com

Enjoy!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s